Boeken van Tommie Niessen

Ben je benieuwd naar de andere boeken van Tommie Niessen? Bekijk ze dan hieronder! 

Tommie in de zorg

Tommie in de zorg

Tommie in de zorg is een boek voor iedereen die bekend is met de zorgverlening óf juist helemaal niet. Het boek bevat treffende observaties, waardevolle levenslessen en ontroerende ontmoetingen uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg.

Tommie in gesprek

Tommie in gesprek

Tommie in gesprek van Tommie Niessen is een boek vol inspirerende gesprekken met mensen uit de zorg. In det boek gaat Tommie in gesprek met verschillende mensen die actief zijn binnen de zorg om te onderzoeken wat zorg voor hen betekent.

Kastanjehove

Kastanjehove

Kastanjehove is een heerlijke, ontroerende en humoristische roman, gebaseerd op de ervaringen van Tommie Niessen en geschreven door Loes Wouterson

_

Tommie Niessen

Tommie Niessen

Tommie Niessen is een Nederlands auteur, blogger en verpleegkundige.

Niessen volgde eerst een opleiding tot ziekenverzorgende en daarna een MBO-opleiding voor verpleegkunde. Niessen schrijft over de ervaringen die hij opdoet tijdens zijn werk als verpleegkundige in de wijk en in de palliatieve zorg. Hij begon te schrijven over zijn ervaringen op zijn blog en op sociale media.

Hij kreeg landelijke bekendheid met zijn in 2018 uitgekomen boek Tommie in de zorg.

BRON: Wikipedia

[fbrev page_name="Kastanjehove" page_id="102724511937923" page_access_token="EAAVVPjFKgSEBAEDAaZAly2PdowuyTfoUK5xZAHTXUw6y1U9hCymiXCMWbLzyjq38xFJaYQr1DxPMgqZCPugSWodZBDqjqTgZCkhxHZAbnIFW2wius9fnTPOYVZBkjYR64QgQINa0pRvpscQ8qR3QLXLTNUuPOL240bSahyWMG99bp3od1sBhZCeP5YYulrMfH5PCORoRYJGOZAgZDZD" pagination="7" text_size="120" lazy_load_img=true show_success_api=true open_link=true nofollow_link=true api_ratings_limit="500"]