Boeken van Loes Wouterson

Bekijk hieronder meer boeken van Loes Wouterson

Groener gras

Groener gras

In ‘Groener gras’, een grappige en ontroerende liefdesroman, gaat een vrouw vreemd, waarna ze haar eigen man beter leert kennen dan ooit. Ze wordt jaloers… op zichzelf.
En neemt wraak.

Kastanjehove

Kastanjehove

Kastanjehove is een heerlijke, ontroerende en humoristische roman, gebaseerd op de ervaringen van Tommie Niessen en geschreven door Loes Wouterson. Kastanjehove verschijnt in februari 2021, reserveren is al mogelijk!

Loes Wouterson

Loes Wouterson

Loes Wouterson is een Nederlands actrice en schrijfster.

Wouterson studeerde in 1988 af aan de Arnhemse Toneelschool. Ze speelde in verschillende toneelstukken zowel bij grote gezelschappen als in kleine zalen en maakte eigen muziektheaterproducties. Kort na de toneelschool speelde ze in de VPRO-serie Bij Nader Inzien. Voor haar rol van Henriëtte jr. kreeg Wouterson in 1991 het Gouden Kalf voor beste actrice. Ze was te zien in films als De Noorderlingen, De kleine blonde dood en Lek. In 2006 speelde Wouterson de rol van Melissa’s moeder in de jeugdfilm Afblijven. In 2013 vertolkte ze de rol van Louise Zwart in de misdaadserie Penoza.

Al op de Arnhemse Toneelschool ging Wouterson als student naar de politieschool in Lochem om levensechte situaties te spelen, waar agenten in opleiding in intervenieerden.
In 2007 zette ze samen met André Witbreuk een opleiding op voor acteurs in het bedrijfsleven: WWLA Opleiding Acteur m/v in het Bedrijfsleven. In 2017 ontwikkelden ze WWLA Advanced voor acteurs in het bedrijfsleven die veel verschillende soorten interventies en dramatechnieken inzetten in ontwikkelprocessen.

BRON: Wikipedia

[fbrev page_name="Kastanjehove" page_id="102724511937923" page_access_token="EAAVVPjFKgSEBAEDAaZAly2PdowuyTfoUK5xZAHTXUw6y1U9hCymiXCMWbLzyjq38xFJaYQr1DxPMgqZCPugSWodZBDqjqTgZCkhxHZAbnIFW2wius9fnTPOYVZBkjYR64QgQINa0pRvpscQ8qR3QLXLTNUuPOL240bSahyWMG99bp3od1sBhZCeP5YYulrMfH5PCORoRYJGOZAgZDZD" pagination="7" text_size="120" lazy_load_img=true show_success_api=true open_link=true nofollow_link=true api_ratings_limit="500"]